Werving en selectie

ondersteuningRuim tien jaar ervaring. Dat hebben we inmiddels in het vinden van interface designers. Die kennis en ons netwerk zetten we graag in voor jouw organisatie.

Op de huidige arbeidsmarkt bestaat er een groot tekort aan ux-designers. Typisch geval van een klein aanbod en grote vraag. Werving en selectie door UXdesigners biedt oplossingen.

Wij hanteren een werving en selectieprocedure die ons in staat stelt snel de juiste man of vrouw voor jouw organisatie te vinden. Dat bespaart je enorm veel tijd, terwijl we nagenoeg altijd betere kandidaten vinden dankzij onze expertise in het vak.

  • We helpen je bij het formuleren van functieprofiel, wervingsmethoden en selectiecriteria,
  • we werken op informele wijze waardoor we in staat zijn ook die kandidaat te vinden die niet snel reageert op een vacature,
  • onze selectiemethode is gebaseerd op de erkende STAR-methode, inclusief uitgebreide check van referenties,
  • we handelen sollicitanten professioneel af, zondat je zelf geen tijd hoeft te besteden aan de administratieve rompslomp en afwijzingen.

De praktijk
Het is tegenwoordig heel normaal als je op een vacature maar enkele reacties ontvangt. Maar zitten daar wel de sollicitanten bij die interessant zijn voor jou? Vaak niet, omdat de beste kandidaten een goede baan hebben en veelal niet reageren op jouw vacature. Zij hebben al een prima job, dus waarom zouden ze?

Wij omzeilen dit probleem door mensen die graag op de hoogte worden gehouden actief te benaderen. En hen te vragen hun eigen netwerk te benaderen. Zo bereiken we een groot deel van de ux-designers. En kunnen ze vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de merites van de nieuwe baan. Hun privacy blijft daarbij gewaarborgd en pas als er interesse ontstaat, brengen we hen in contact met jouw organisatie. Voor een gewild vak als ux-designer is deze werkwijze van groot belang.

Met deze werkwijze hebben we de afgelopen tien jaar voor veel organisaties het verschil kunnen maken. Niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op onze lijst met referenties.

Tarieven
We dragen integriteit en helderheid van zakendoen hoog in het vaandel. Daarom doen we ook niet geheimzinnig over onze tarieven. We rekenen 20 procent van het overeengekomen jaarsalaris, maar pas als je ook daadwerkelijk een arbeidscontract bent aangegaan met een van onze kandidaten. No cure no pay dus.