Uitzendkrachten & interim-medewerkers

uitzendkrachten en interim-medewerkersWe zijn in Nederland het grootste bureau voor ux-designers. Onze focus garandeert jou als opdrachtgever kwaliteit, beschikbaarheid en goede tarieven.

Vooral in de huidige arbeidsmarkt is het voor jou als werkgever vaak moeilijk door de bomen het bos nog te zien. Er bestaat een groot tekort op de arbeidsmarkt, maar de ene designer is de andere niet. Hoe maak je je keuze, vooral als interface design niet jouw eigen vak is? Waar moet je op letten en hoe schat je de kennis en ervaring van kandidaten goed in? De kennis van het vak is onze grote toegevoegde waarde.

Tarieven
Om eerlijk te zijn zullen we op prijs nooit kunnen concurreren met de grote uitzendbureaus. Maar we zorgen er wel voor dat we onze tarieven goed in de hand houden. Onder meer door lage overheadkosten en een zeer efficiënte werkwijze op basis van een groot eigen netwerk, intensief gebruik van social media en een state-of-the-art candidate tracking system.

Bovendien ontvangen we steeds weer een grote respons uit ons netwerk op nieuwe vacatures, zodat we in staat zijn ook de prijs/kwaliteitsverhouding mee te nemen in ons selectiebeleid. En dat komt jou als opdrachtgever ten goede.

Garanties
Alle uitzendkrachten en gedetacheerde medewerkers verlonen we volgens de CAO via About Payrolling & Services in Maarssen. Dit bedrijf staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en beschikt over een NEN4400-certificering, jouw garantie voor de tijdige en volledige afdracht van belastingen en sociale premies. De medewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen dan ook reserveringen op voor vakantiegeld, vakantiedagen, opleidingen en feestdagen. Alles netjes via de regels dus.

In ons vakgebied zijn we uniek met de certificering en beloning. Vraag andere bureaus maar eens naar hun beleid - de meeste werken met de zzp- of nuluren-contracten die in toenemende mate omstreden zijn.