Tarieven

tarievenWe werken strikt volgens het no cure no pay principe. Niet omdat we goedkoop zijn, maar omdat we niet betaald willen worden als we niet kunnen leveren.

  • Vaste functies · Voor vaste functies berekenen we bij een succesvolle plaatsing 20 procent van het met de kandidaat afgesproken bruto jaarsalaris. Er zijn geen kosten vooraf. Zoekopdrachten worden altijd uitgevoerd volgens het principe van no cure, no pay.
  • Tijdelijke krachten · Afhankelijk van leeftijd en ervaring leveren we gespecialiseerde uitzendkrachten en deta-medewerkers op tijdelijke basis vanaf circa 50 euro per uur. All-in, dus inclusief werkgeverslasten, vakantiedagen, vakantiegeld en verplichte reserveringen. Het definitieve uurtarief is uiteraard afhankelijk van onder meer de gewenste achtergrond en ervaring en de duur van de opdracht. Lees meer over de voordelen van uitzending ten opzichte van het inhuren van een freelancer.
  • Payrolling · Afhankelijk van de duur van de opdracht en de overeen te komen betalingscondities bieden wij payrolling services aan vanaf een opslag van 8 procent over de loonkosten.

Meer informatie?
Bel ons op 020 589 1628 of stuur een mail naar [email protected].