Integriteit

integriteit
Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan, zakelijk én persoonlijk. We onderhouden transparante communicatie met opdrachtgevers én kandidaten.

Een goed voorbeeld hiervan is dat wij opdrachtgevers al binnen enkele werkdagen laten weten of we in staat zijn geschikte kandidaten te vinden. Kunnen we dat niet - om welke reden dan ook - dan adviseren wij u desgewenst bij het inzetten van andere kanalen om de gewenste medewerkers te vinden.

De beste oplossing
Voor ons is immers belangrijk om zo snel mogelijk de beste oplossing te vinden voor de - vaak acute - capaciteitsproblemen van jouw organisatie. Belangrijker dan scoren op de korte termijn is onze relatie met je op de langere termijn.

Oók afwijzen
Werken met UXdesigners betekent voor jou de zekerheid dat kandidaten goed en persoonlijk worden behandeld door onze medewerkers. Daarbij hoort ook een correcte afwijzing voor die mensen die het niet zijn geworden. Inclusief desgewenst de redenen voor zo'n afwijzing. Zodat mensen niet in het ongewisse blijven. Wij zijn ons er terdege van bewust in opdracht te werken en op te treden als vertegenwoordiger van jouw organisatie. We geloven heilig in candidate experience marketing - geef kandidaten een goed gevoel, zelfs bij een afwijzing.

Duidelijkheid
We belonen tijdelijke medewerkers conform de CAO voor Uitzendkrachten. Geen gerommel met onduidelijke contracten of uitgestelde betalingen, maar iedere week salaris, inclusief duidelijke overzichten extern en opbouw van vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen.