Garanties

garantiesVeel recruitmentbureaus gaan voor de quick buck. Zoniet UXdesigners. Wij richten ons op een langere relatie met jou en jouw organisatie.

Daarom bieden wij je een aantal keiharde garanties en aanvullende voorzieningen:

  • Niet goed, geld terug - mocht een door ons geselecteerde designer zijn of haar proeftijd niet volbrengen, dan zoeken wij zonder verdere kosten naar een vervanger. Lukt het ons niet om binnen een maand iemand te vinden die je wilt aannemen, dan restitueren wij de helft van ons honorarium.
  • No cure, no pay - lukt het ons om welke reden dan ook niet om een geschikte ux-designer te vinden, dan brengen wij je geen kosten in rekening.
  • Géén exclusiviteit - ons uitgebreide en persoonlijke netwerk stelt ons in staat om snel in contact te komen met vrijwel iedere designer. Wij vragen dan ook niet om exclusiviteit, schakel gerust ook andere wervingsmethoden in. We geloven in onze eigen kracht.
  • Candidate experience - We behandelen de sollicitanten op jouw vacature zoals we zelf ook behandeld willen worden. Om iedere kandidaat - ook de afgewezen kandidaat - een goed gevoel mee te geven. Omdat we jouw merk beschermen en proberen van sollicitanten merkambassadeurs te maken. Zie hiervoor ook onze aparte website over candidate experience marketing.