Welkom professional

professionalAls gespecialiseerd bureau komen we graag in contact met ux-designers, ervaren en minder ervaren. Mensen die in zijn voor een nieuwe baan of een tijdelijk job.

UXdesigners is een activiteit van creatieven.com, gerenommeerd bureau voor werken in creatie & design.

Heb je ervaring en/of een opleiding in ons vakgebied? Schrijf je in en we sturen je onze vacatures per mail.

Inschrijven duurt slechts een paar minuten. We bekijken vervolgens of je achtergrond past bij onze specialisatie en laten je binnen een (werk-) dag weten of we iets voor je kunnen betekenen. We gaan discreet om met jouw inschrijving en we garanderen dat jouw gegevens nooit zonder jouw toestemming aan derden beschikbaar worden gesteld.

Vacatures per e-mail
Na inschrijving ontvang je nieuwe vacatures per e-mail. Niet iedere functie zal aansluiten bij jouw wensen en ervaring. We willen echter niet op voorhand bepalen of een baan wel of niet bij je past. Kun je niets met een vacature, gooi deze dan gewoon weg of - liever nog - stuur 'm door aan iemand voor wie deze baan wel interessant kan zijn. Wil je je (nog) niet inschrijven maar wel op de hoogte blijven van nieuwe vacatures, maak dan gebruik van onze mailservice.

Reageren
Heb je interesse in een vacature, reageer dan bij voorkeur via e-mail. Voeg je cv en portfolio bij en schrijf een korte doch relevante motivatie. Op basis van de criteria van de werkgever maken we een eerste selectie. Als we een match zien, nemen we telefonisch contact op met je en maken we daarna een persoonlijke vervolgafspraak. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan het reageren op vacatures.

Gegevens wijzigen
Als jouw gegevens wijzigen nadat je je hebt ingeschreven, stuur ons dan een bijgewerkt cv, zodat we op de hoogte blijven van jouw ontwikkeling.

Uitschrijven
Wil je onze vacatures niet meer ontvangen, stuur dan een korte mail aan [email protected] en we halen je per ommegaande van de mailinglijst af.

Vragen
Nog vragen? Bel ons dan op 020 589 1628 of stel je vraag per mail.